ERASMUS+ DZIEŃ II. Warsztaty w Miliczu

22 listopada, w ramach drugiego dnia pobytu, nasi goście z Litwy, Niemiec, Węgier, Słowenii i Włoch, wzięli udział w warsztatach wyjazdowych, w Miliczu. Zajęcia odbył się pod tytułem: „Zdrowe jedzenie zaczyna się od zdrowego środowiska”. Warsztaty miały cel poznawczy i badawczy, a dotyczyły stanu środowiska naturalnego (woda, gleba, powietrze) na przykładzie największych w Europie stawów hodowlanych. Wyjazd miał uświadomić uczestnikom, że dobre, zdrowe jedzenie wymaga czystego środowiska. Eko-żywność jest świadomym wyborem i wymaga starań już na poziomie gleby,powietrza i wody. Dzisiejszym działaniom towarzyszyła idealna pogoda!

dsc_0342 dsc_0343 dsc_0344 dsc_0345

dsc_0352 dsc_0355 dsc_0356 dsc_0357

dsc_0359 dsc_0360 dsc_0361 dsc_0362

dsc_0365 dsc_0368 dsc_0369 dsc_0371

dsc_0372 dsc_0374 dsc_0375 dsc_0376

dsc_0377 dsc_0378 dsc_0382 dsc_0383

dsc_0384 dsc_0388 dsc_0394 dsc_0391

dsc_0395 dsc_0396 dsc_0398 dsc_0399

dsc_0400 dsc_0401 dsc_0404 dsc_0405

dsc_0408 dsc_0410 dsc_0412 dsc_0413